Instants

Torre Agbar ( 2)

130704_agbar_2_730

04/07/2013. Un dels grans atractius d’aquesta torre son els 4.000 dispositius lluminosos, que utilitzen la tecnologia LED, ubicats per la seva superfície. Entenc que pugui haver diferents opinions al respecte, per exemple si hom es basa en criteris de sostenibilitat, però ubicant-se tan sols des del punt de vista de la capacitat de deixar-se sorprendre i captivar, les combinacions lluminoses en moviment que pot generar, per exemple en el període nadalenc, son impressionants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


+ 2 = sis

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió