Instants

Panxing

130809_ovelles_328

09/08/201. No sabem l’activitat que porten acumulada durant aquesta jornada, però ens les hem trobat fent allò que de petits anomenàvem panxing. Bé, totes menys una que potser és la més golafre, o potser la més distreta, i què ha de fer la feina que les altres ja han realitzat. Estem d’acord de que nosaltres també ens afegiríem de grat a l’activitat de la majoria.

One Response to Panxing

  1. Jesús Mohino i Anfrúns says:

    Es autònoma i ha de treballar més hores…jajaja

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


− 3 = tres

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió