Instants

El turó de les 3 creus

131018_pguell_turo3creus_809

18/10/13. El Turó de les tres creus es troba a la part més alta del Parc Güell. Des d’aquí la vista de Barcelona és esplèndida. Sobre el turó de pedra,  anomenat el calvari, hi ha tres creus. Dues d’elles senyalen els punts cardinals (N-S-E-O), i l’altre apunta cap al cel. La intenció d’Antoni Gaudí era construir en aquest indret la capella de la  ciutat jardí. Tanmateix es va trobar amb unes restes prehistòriques i s’inspirà en coves per construir aquest turó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


− 2 = quatre

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió