Instants

Il·lustradora

131207_dibuix_143

07/12/13. Aquest dies hem tingut la sort de compartir-los parcialment amb una il·lustradora, que ens ha deixat un record d’una part de la colla i d’uns dels bons moments del cap de setmana.

One Response to Il·lustradora

  1. Judit Recasens says:

    Es fantàstic tenir una artista a dins de la familia! Tenia ganes de recuperar la il·lusio pel dibuix i la pintura i disfrutar de nou aprofitant aquest paradís. Ja m’imagino amb el cavallet i la paleta contemplant el paissatge… i l’Eulàlia al costat amb tots els colors al davant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


1 × quatre =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió