Instants

Cala s’Alguer

130723_cala_sAlguer_1_102

23/07/2013. Entre la Fosca i la platja de Castell, a Palamós, hi ha Cala s’Alguer, amb les seves barraques de pescadors. És un bé cultural d’interès nacional. Realment un lloc especial que manté aquest el paratge amb una de les activitats tradicionals de l’indret.

La primera vegada que vaig venir vaig tenir un xoc, donat que aquesta imatge la tenia incrustada en la memòria a ran d’un llibre de fotografies.

One Response to Cala s’Alguer

  1. Jesús Mohino i Anfrúns says:

    La meva primera imatge també va ser inoblidable, desde’l mar, una ruta en caiac amb el fill gran, dins d’una setmana que’ns varem agafar per estar tots dos junts.
    He tornat varies vegades, a voltes per mar altres a peu des de Castell i he tingut l’opurtunitat de fer un parell de paelles a una de les barraques, amb hereus d’aquells pescadors, de participar en la pesca de llurívies, i un dia de tardor, compartir xarrera amb una colla d’avis que s’ajunten un dia a la setmana a fer-hi un esmorçar, un d’ells pintor jubilat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


un + = 2

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió