Instants

Pinyons

130726_pinya_112

26/07/2013. Avui hem passat una bona estona cercant pinyons, trencant closques i menjant aquest regal del bosquet. Tenim les mans plenes de resina i de la pols dels pinyons. Avui has fet un nou descobriment.

Jo ja el vaig fer fa molt anys, a la primera casa d’estiueig, on sobre les pedres de la base del pou, trencàvem closques de pinyols i ametlles dels pins i ametllers que estaven plantats al jardí d’aquella torre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


7 − tres =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió