Instants

Viatges

130804_viatge_304

04/08/2013. Els mesos d’estiu es presten a fer viatges. Cal trencar la rutina de les llargues vacances dels fills. Son una oportunitat d’aprofundir les relacions familiars. L’espai de temps de viatge, encotillats en el cotxe, crea un microcosmos particular. Negociacions per la música que sona, jocs conjunts, converses, cançons, moments de silenci bo i observant el paisatge, becaines, resolució de conflictes. El microcosmos canvia al ritme de creixement dels fills.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


6 × dues =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió