Instants

Cercle lluminós

130828_roseto_040

28/08/2013. En un dels laterals, un cercle lluminós juga a mostrar-se amb més o menys intensitat, endut per la llum variant d’aquest dia. No és prou potent per atraure l’atenció de la majoria dels visitants. Li cal esperar unes hores a que el sol estigui en una posició més propicia.

2 Responses to Cercle lluminós

  1. Tom Puigcerver says:

    Aquesta foto és sensacional. Semblen 2 fotos en una; el Crist majestàtic sentat ven nítid és una bona metàfora: brilla el Crist mentre la resta apareix desdibuixat.

    • editor says:

      Gràcies pel comentari i per la teva interpretació. És fantàstic saber que provoca una foto en els altres. En el meu cas l’atracció no va ser tan elaborada. Normalment els rosetons estan ubicats en parets principals, nues i fosques, que encara potencien més el seu esclat rodó i multicolor. Des de la nau principal semblen calidoscopis, amb les seves barreges de blaus, vermells, grocs, verds i blancs. Sense tenir en compte el significat de les imatges, estic convençut que la barreja cromàtica ja ens comunica alguna mena de missatge, igual que el silenci que roman entre les gruixudes parets. Gràcies per compartir la teva interpretació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


sis × 2 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió