Instants

200 entrades

130925_200_432

200 entrades!!!! De mica en mica s’omple la pica.

No hi ha un objectiu de número o de data a complir, tan sols una voluntat d’experimentació, de treball i d’expressió sense cap pretensió. Sense fer un repàs exhaustiu, crec que al bloc hi ha diferents pinzellades. Hi ha troballes casuals pels carrers, una mica de vida ordinària, un exercici de desmitifació personal i segurament algun component  més.

Encara no he fet cap comparativa amb altra gent que es dediqui a la fotografia, (de forma amateur o professional). De moment vull veure que surt de dins i més endavant poder-ho comparar. Segurament que al fer-ho, descobriré el molt camí que queda per aprendre. Això serà força estimulant, i si més no, més lluny o més a prop, ja hauré recorregut un camí, que serà el meu, i que em permetrà trobar similituds, diferències, confirmacions i nous reptes, a l’observar el treball dels altres.

Sé que encara haig de treballar molts aspectes de la fotografia. No tinc cap pressa. Tot arribarà si ha d’arribar. Tenir aspectes nous per descobrir sempre és un revulsiu.

Un dubte que tinc és fins a quin punt podré mantenir el ritme diari d’entrades. Aquest no és un objectiu en si mateix, i tampoc hi ha una multitud que esperi la publicació diària, (és evident). Ja es veurà.

3 Responses to 200 entrades

 1. Armand says:

  Algú em va dir una vegada que la persona es construeix a poc a poc, hora a hora, dia a dia, any a any. Una construcció que mai s’acaba i el que és fonamental és el nostre afany en no defallir, en seguir “treballant-nos”, enriquint-nos.
  Aquest blog fa no fa és el mateix i el que més descata és la constància, el gota a gota diari.
  Et felicito per aquestes 200 entrades.
  Una abraçada,
  Armand

 2. Jordi says:

  Moltes felicitats Xavi
  Tu mateix ets el més fidel seguidor de tu mateix, el teu mirall i el teu aprenent.
  Endavant
  Jordi

 3. carles says:

  felicitats
  imatges que desperten records i sentiments comuns
  Un plaer q els comparteixis
  I sí, s’agraeix una entrada diaria!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


6 × = trenta

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió