Instants

Colles de Barcelona

130924_castellers1_511

24/09/13. La plaça vibra en un degoteig d’emocions. Un pilar que roman dret dins d’un castell que es descarrega amb èxit, mentre que al fons es comença a estructurar la base d’un de nou. Uns descarreguen, d’altres fan l’aleta i els de més enllà inicien els preparatius per carregar el castell d’aquesta ronda. Les colles de Barcelona malden per fer una bona diada el dia de la seva Festa Major. Les gralles sonen, altres aplaudeixen l’èxit de la colla, mentre que els de més enllà demanen silenci per poder-se concentrar. Entre el públic avis, pares, adolescents i canalla, gent que viu i treballa a Catalunya barrejats amb tot tipus de turistes. Tots resten embadalits per l’energia que transmeten els castells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


2 × set =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió