Instants

Farcida de grosses meduses

130928_mesusses_517

28/09/13. El dia és ennuvolat i a més a més la platja està farcida de grosses meduses. Visualment son atractives, però quan t’impedeixen de fer un bon bany, l’estètica passa a un terme molt i molt secundari. Pels petits que desitjaven endinsar-se a l’aigua, parlar de conceptes com biodiversitat no era el més escaient. Motivats per alguns adults, a manca de bany, es dedicaven a la caça de meduses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


tres − 2 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió