Instants

Sopa silvestre

131012_sopa_589

12/10/13. Ja teníem la panxa plena. Havíem repetit diverses vegades de pastís de sorra, quan les petites han arribat amb una sopa silvestre. Sort que ens han avisat que l’estaven preparant, i hem pogut aturar aquesta acolorida creació, en altre cas despullen el nostre jardí de les flors que ens alegren aquesta tardor. Malgrat que hagi estat incomplerta, la sopa fa molt bona olor, i és agradable a la vista. Si us plau, no em demaneu pel gust. Gràcies.

One Response to Sopa silvestre

  1. Jordi Ticó says:

    Aaaa, “daixonses”, i el gust?
    Per que la foto i les coloraines inspiren

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


dues × 6 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió