Instants

Encalçats per les onades

131027_camicalaestreta_922

27/10/13. Hem jugat amb les onades. Jo prudent m’he descalçat. Altres més agosarats s’han vist encalçats per les onades, que amb la seva cadència, llepen els límits de la cala. Per fi arribem a un lloc prou eixut i ampli per gaudir d’aquest estiu despistat del que gaudim actualment. Ha estat un plaer poder sentir a la pell el càlid sol i la tèbia i enjogassada aigua del mar. Aquest serà definitivament el darrer bany de la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


quatre − = 3

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió