Instants

Espontània i desordenada celebració

140608_celebracio_708

08/06/14 Espontània i desordenada celebració de l’èxit d’aquest esperat retorn. La primera jornada oficial, que coincideix amb moltes altres d’arreu del món. Enhorabona a tota la colla, i en especial a les acotxadores i anxanetes.

One Response to Espontània i desordenada celebració

  1. Jordi Ticó says:

    Felicitats a a tota la colla i a l’enxaneta especialment. Tots construint comunitat: familiar, de poble, de país, d’HUMANITAT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


7 × = set

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió