Instants

Sempre sorprèn

 

140614_escolac_72214/06/14 Sempre sorprèn el bon humor, la creativitat, la transversalitat i la diversitat. Pública i privada, tercera edat i nadons, conservadors i progressistes, discrets i arrauxats, gairebé tot té cabuda. Malgrat la importància del fet, es respira festa, concòrdia, serenitat. Continua havent però, en una altra banda, un mur d’ignorància enquistada i volguda, tancada, que no es digna de respondre ni a la festa ni a la mort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


2 × = quatre

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió