Instants

Les fosques aigües del Llac Ness

Aigües fosques Llac Ness

27/08/14 Ens van explicar que la torba d’aquestes contrades d’Escòcia, duta pels rierols, va a parar al Loch Ness, ennegrint-lo. Les fosques aigües del Llac Ness, fan que hagi molt poca visibilitat al seu interior. Si algú s’enfonsa és difícil que els altres puguin trobar-lo. Diuen que és per això que a l’antiguitat ja explicaven històries d’un monstre per tal que els infants no s’apropessin al llac, donat que si tenien algun problema dins del llac, era difícil rescatar-los.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


cinc + 9 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió