Instants

Plaça nova de la catedral

130524_pl_nova_catedral_178

24/05/2013.  Avui he fet com un turista més i he decidit fotografiar-la. Alguns d’ells tan sols els restarà el sentiment d’una plaça encisadora, amb edificis antics, música en directe i l’ambient festiu que duu aquest bon dia. Jo estic entre ells i el meu avi Lluís Ticó Roig, que vagament recordo que va viure a prop del Reial Cercle Artístic de Barcelona, a tocar d’una antiga fàbrica de gas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


set × = 63

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió