Instants

Santa Maria del Mar

130524_santa_maria_mar_176

24/05/2013. Sempre m’ha impressionat la sensació que resulta de simplement restar en el seu interior. La seva alçada respecte a la pròpia. La seva nuesa plena de ressonàncies. També la seva història, com la implicació de la població del barri de la Ribera en la seva construcció, iniciada el 1329, o el vincle encara més llunyà amb l’anterior temple, documentat el 998, i construït sobre el lloc de trobada de les relíquies de Santa Eulàlia de Barcelona el 887.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


× 3 = nou

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió