Instants

900 entrades

900 entrades

Pas a pas, les 900 entrades han arribat. Potser que els propers dies, aprofitant la fita de les 1000 entrades faci una reflexió del significat de tot plegat. Està clar que hi ha una necessitat de recollir petits instants del dia a dia, diferents, quotidians, carregats de color. Son instantànies, no hi ha una voluntat de composició o de perfecció, o de tenir més coherència que la vida mateixa. Tanmateix fins quan i on m’ha de portar tot plegat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


set − = 0

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió