Instants

Plaça Sant Jaume

130530_BCN_st_jaume_2263

30/05/2013 Com a plaça de l’ajuntament de la capital d’un país és petita, si la comparem a la d’altres capitals europees, fins i tot si no son capitals de país. Tanmateix, la seva mida diu molt de nosaltres i de la nostra història. Es podria dir que es fa “perillosament” acollidora en moments de celebracions del Barça o d’altres entitats, festes com la Mercè, o esdeveniments de caire polític o reivindicatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


× 2 = vuit

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió