Instants

GR 5 – Montseny – Sant Celoni (Tram 10) / Can Pere Poc

130609_GR5_10_poni_425

09/06/2013. Anem xerrant animadament pel camí, quan de sobte notem una presència. Un poni marró fosc, amb una crinera llarga que no deixa veure els ulls de l’animal, està quiet , just al nostre costat, a l’altre banda d’una tanca. Sembla que escolta interessadament la nostra distesa xerrameca.

Al cap d’uns metres parlem amb un noi que treballa en la tanca que emmarca un espai destinat pel poni tafaner i els seus companys, als prats de Can Pere Poc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


set + 2 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió