Instants

Jardí urbà

130702_casa_hortet_2704

02/07/2013. Caminant m’he topat amb una finestra i m’ha vingut al cap el lema d’en Francesc Macià, “la caseta i l’hortet”. Imagino que era un ideal de prosperitat pels catalans, de el fet de poder disposar d’una casa i d’un espai extra de lleure i d’auto abastiment.

No sé si en la situació actual de crisi, i partint de  la imatge que he vist, cal modificar forçosament el lema per a alguns com en “el piset i el mini hort urbà”, per d’altres en “el desnonament i anar a viure a l’hort”, i pels menys en “la finca, el mas, i el de més enllà”.

One Response to Jardí urbà

  1. Jesús Mohino i Anfrúns says:

    la caseta i l’hortet…els somnis trencats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


tres × 6 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió