Instants

Confirmació

130708_confirmació_781

08/07/2013. He trobat un carrer en el que molts edificis tenen duplicat el seu número. Calia aquesta confirmació del número? A voltes he vist duplicada la placa amb el nom del carrer, majoritàriament per motius de llengua, però m’ha sobtat aquesta duplicitat amb els números. Quin d’ells és el més antic? Per quina raó és va optar per la duplicitat? Es van encarregar al mateix temps?  Si ja havia un ja de correcte, calia repetir-lo?

La veritat és que els humans som “especials” a voltes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


+ cinc = 12

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió