Instants

Capvespre

130706_platja_869

06/07/2013. La tarda ha fluït calorosament. Arribem a darrera hora a la platja. L’aigua està aquietada. Ens demanes si pots entrar i t’acompanyem en les primeres passes. Poc a poc et vas endinsant, preguntant si pots fer la propera passa, i en sentir que pots, la cara s’il·lumina de rialles. Finalment has ficat el cap dins de l’aigua i exultes de rialles i ganyotes. El baix sol, daura la plana superfície del mar. Quina tarda més plaent per a tots nosaltres. Venir fins aquí plegats ha estat un bàlsam al ritme accelerat d’aquests dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


+ cinc = 6

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió