Instants

Apareixen per on no t’ho esperes

Festa a Innsbruck

06/12/14 Els veus a venir de vegades, i altre vegades apareixen per on no t’ho esperes. Mai saps si es ficaran amb tu o passaran enllà. En general la situació es còmica. La representació del mal es presenta divertida, expectació, crea una mena d’atracció, de curiositat. La representació del bé és més escassa, cordial, afable però sense tanta atracció. El be passa desapercebut. És curiós. Hi ha alguna semblança amb la realitat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


2 + = tres

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió