Instants

700 entrades

150222_700_566

Una nova fita. 700 entrades o 700 fotos. Poc a poc van dibuixant una història, crec que acolorida i variada. Com sempre, no queda reflectida la globalitat. Aquesta és una de les armes i les mancances de qui crea.

Aquesta vegada també estic content del dibuix de celebració de les 700 entrades. Ha estat molt treballat. Té molta dedicació, creativitat, i fruit d’una llarga estona de satisfacció. Moltes gràcies. Ets un tresor.

Les reflexions que acompanyen les fotos son també volgudament fruit d’un instant. Son instants, imatges escrites, idees que es disparen, no fruit d’una meditació o d’una consciència de voler comunicar quelcom, sinó d’una llambregada que m’inspira la foto que es penja al blog. Com a instants, segur que unes surten més reeixides que altres, però la intenció no és la qualitat o assentar càtedra, sinó expressar quelcom complementari a la imatge.

One Response to 700 entrades

  1. Jordi says:

    Senyora dibuixant, és un plaer conteplar les teves creacions.
    Senyor fotògraf, felicitats i endavant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


2 + dues =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recull d'instants sense cap pretensió